Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ... ΝΤΕΡΜΠΙ! *ΗΧΗΤΙΚΟ*


Δεν θα μπορούσε να λείπει η νίκη της ομάδας ποδοσφαίρου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ  από τη χθεσινή εκπομπή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.  στο Κανάλι 1 του Πειραιά. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Με αναφορά στο χθεσινό ερυθρόλευκο θρίαμβο ξεκίνησε η «Μεγάλη μου αγάπη» μεταδίδοντας και τη δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.  Η κουβέντα για… ντέρμπι δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αυτή την εβδομάδα υπάρχει και συνεχεία με το  Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο πόλο ανδρών και το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο βόλεϊ ανδρών. 

Επίσης, μεταδόθηκαν ειδήσεις  απ’ όλες τις ομάδες και τις ακαδημίες του Ερασιτέχνη, έγινε αναφορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί και φιλοξενήθηκαν η Εβίνα Σταμάτη, που μίλησε για την ομάδα μπάσκετ γυναικών, ο Νίκος Μαντούβαλος ο οποίος αναφέρθηκε στο 1ο τουρνουά beach volley του συλλόγου αλλά και στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Σπύρος Μπιτσάκης, που εξήγησε το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Ερασιτέχνη με αφορμή τα Βίκος Street Relays του Δήμου Πειραιά. 

Εβίνα Σταμάτη (μπασκετμπολίστρια Ολυμπιακού): «Το μεγάλο μας ατού είναι κόσμος μας»

«Ξεκινήσαμε με το αριστερό στην Ευρώπη κάνοντας μία «κακή ήττα» στην έδρα μας, αλλά στη συνέχεια αντιδράσαμε σωστά και πετύχαμε ένα σπουδαίο διπλό επί της Μίσκολτς στην Ουγγαρία. Η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμη το πραγματικό της αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν έχουμε βγάλει ακόμη τον καλό μας εαυτό. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ακόμη, λοιπόν, και από μία ήττα προσπαθούμε να κρατήσουμε τα θετικά και να εντοπίσουμε τα λάθη μας ώστε να δούμε που υστερούμε, τώρα που είναι ακόμη αρχή, ώστε μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις να τα διορθώσουμε. 
Είμαστε μία ομάδα που έχει πλουραλισμό στην επίθεση, απαρτίζεται από παίκτριες με μεγάλο ταλέντο και με μεγάλη εμπειρία. Μπορεί να ακούγεται λίγο …χαζό, αλλά πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε σωστά όλο αυτό το ταλέντο που έχει η εφετινή ομάδα του Ολυμπιακού».

«Δεν πετάμε στα σύννεφα. Πολλοί θεωρούν σίγουρο ότι θα πάρουμε περίπατο το νταμπλ και πως θα κάνουμε μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Βεβαίως και όλα αυτά είναι στις δυνατότητές μας, αλλά γνωρίζουμε πως για να γίνουν πράξη χρειάζεται να έχουμε  το κεφάλι χαμηλά, να μη λέμε μεγάλα λόγια, να δουλεύουμε και να είμαστε προσηλωμένες στους στόχους μας».

«Το πρόσφατο ταξίδι στην Ουγγαρία που συνοδεύτηκε από τη νίκη επί της Μίσκολτς μας έκανε να εκτιμήσουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Ηταν μακρύ και κουραστικό ταξίδι. Επιστρέψαμε,  κάναμε προπόνηση την Παρασκευή και το Σάββατο δώσαμε ματς για την Α1. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να σκεφτούμε πολλά. Παίζουμε ένα ματς και αμέσως μετά έρχεται το επόμενο. Αυτή είναι και η γοητεία από τη συμμετοχή του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι μία εμπειρία, για εμένα προσωπικά, πρωτόγνωρη και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Ολο αυτό επισκιάζει την όποια κόπωση επιφέρουν τα αδιάκοπα ματς και ταξίδια».

«Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι κλειδί με την Good Angels. Ένα ματς που θα παίξει ρόλο και ο παράγοντας έδρα. Η παρουσία των φιλάθλων μας θα’ ναι καθοριστική, όπως συμβαίνει σε όλα τα κρίσιμα ματς που παίζουμε. Είναι αυτονόητο πως επιθυμία όλων μας είναι να δούμε, την Τετάρτη, γεμάτο το κλειστό της Γλυφάδας. Εχουμε δυνατή ομάδα αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν οι οπαδοί μας πως αποτελούν το μεγάλο μας ατού. Πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτούμε στο 100 τοις 100 τη δύναμη της έδρας».

Νίκος Μαντούβαλος (Team manager βόλεϊ ανδρών): «Η ομάδα αντλεί δύναμη από τον κόσμο μας»

«Η πρώτη μας προσπάθεια να διοργανώσουμε στον Πειραιά τουρνουά beach volley στέφθηκε με επιτυχία. Ολοι στο τέλος της κυριακάτικης βραδιάς αποχώρησαν από τα Βοτσαλάκια ευχαριστημένοι. Καταρχάς μας εξέπληξε ευχάριστα, όλο το προηγούμενο διάστημα, το γεγονός των πολλών συμμετοχών που δεχθήκαμε για το τουρνουά. Ξεπέρασαν κάθε στόχο που είχαμε θέσει όταν αρχίσαμε να οργανώνουμε αυτό το εγχείρημα. Μάλιστα, χθες μετά τις απονομές αυτό που ρωτούσαν όλοι ήταν πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο τουρνουά  beach volley του Ολυμπιακού».

«Μπορεί κάποιοι να ένιωσαν έκπληξη ακούγοντας πως ο Ολυμπιακός διοργανώνει τουρνουά beach volley τον Νοέμβριο. Όμως, το έχουμε επισημάνει πολλές φορές και θα το τονίσω εκ νέου πως το beach volley είναι ένα άθλημα που μπορεί ο οποιοσδήποτε να ασχοληθεί ολόκληρο το χρόνο. Πέρα από το τουρνουά υπάρχουν και καθημερινές προπονήσεις που γίνονται στα Βοτσαλάκια από το νεοσύστατο τμήμα beach volley του συλλόγου. Μας ικανοποιεί, λοιπόν, το γεγονός πως έχουμε καθημερινώς νέες εγγραφές και αυτή την περίοδο. Να ενημερώσω και μέσω της εκπομπής πως οι προπονήσεις γίνονται καθημερινώς από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5 και μισή το απόγευμα έως αργά το βράδυ, αλλά και το Σαββατοκύριακο».

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού  που υλοποίησε την ιδέα που είχαμε για τη δημιουργία τμήματος beach volley, τον Κώστα Ταμπουρατζή και την Αρετή Τέζα που η βοήθειά τους  στα πρώτα βήματα του τμήματος ήταν τεράστια καθώς και το Δήμο Πειραιά και τον ΟΠΑΝ που μας παραχώρησαν το γήπεδο το οποίο ο σύλλογος διαμόρφωσε κατάλληλα ώστε να πληροί όλες τις προδιαγραφές ακόμη και για τη διεξαγωγή πανελληνίων πρωταθλημάτων».

«Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα φιλοξενούμε στο Ρέντη τον ΠΑΟΚ. Είναι για την ομάδα μας το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς. Από σήμερα που ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα όλοι έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Εχουμε μπροστά μας τις καθημερινές προπονήσεις ώστε να ετοιμαστεί η ομάδα κατάλληλα για τη σπουδαία αναμέτρηση. Είναι ένα ντέρμπι που δεν κρίνει κάτι βαθμολογικά, αλλά είναι ένα ντέρμπι που θέλουμε να το κερδίσουμε γιατί θα τονώσει την ομάδα μας ψυχολογικά για τη συνέχεια όλων των διοργανώσεων».

«Τα φετινά διαρκείας έχουν πάει πάρα πολύ καλά και περιμένουμε κι άλλους φιλάθλους μας να προμηθευτούν διαρκείας του τμήματος βόλεϊ ανδρών. Ζητάμε τη στήριξη των οπαδών μας και στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες μας περιμένουν γεμάτο το Ρέντη το Σάββατο. Είναι μεγάλη η ενέργεια που αντλεί και η δική μας ομάδα από την παρουσία των οπαδών μας στο κλειστό. Δίνει ώθηση ο κόσμος. Εκτός από τα διαρκείας διατίθενται εισιτήρια (5 και 10 ευρώ) του ντέρμπι από τα γραφεία μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν και στο εκδοτήριο του κλειστού του Ρέντη».

Σπύρος Μπιτσάκης(Team manager κολύμβησης, Υπεύθυνος Ακαδημιών): «Μαθαίνουμε στα παιδιά πως ο ένας βοηθάει τον άλλο»

«Οι οικογένειες που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως δεν κάνουμε μόνο αθλητισμό ή πρωταθλητισμό. Δεν κάνουμε μόνο προπονήσεις. Πρώτα απ’ όλα διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά και τους δίνουμε τα απαραίτητα εργαλεία που θα τους είναι χρήσιμα και τώρα αλλά και στην μετέπειτα από τον αθλητισμό ζωή τους. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι πως τα παιδιά που έρχονται στο σύλλογο δεν μαθαίνουν μόνο κολύμβηση, βόλεϊ, πόλο ή στίβο. Θα συμμετάσχουν και σε μία σειρά δράσεων και δραστηριοτήτων έξω από το άθλημά τους όπως έγινε με την παρουσία μας στα Street Relays του Δήμου Πειραιά. Εκεί, λοιπόν, η δική μας ομάδα ο Ολυμπιακός και τα παιδιά μας από τις Ακαδημίες βρεθήκαμε για να βοηθήσουμε μία άλλη ομάδα. Είχαμε δυναμική παρουσία για να ενισχύσουμε μία ομάδα παιδιών, από την οικογένεια του ιδρύματος «Παιδικό Σπίτι Πειραιά». Η μία ομάδα βοηθάει την άλλη. Ο ένας άνθρωπος στηρίζει τον άλλον.  Αυτό κάνουμε και αυτό μαθαίνουμε στα παιδιά να κάνουν και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε ως Ακαδημία των αθλημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού».

«Το «Παιδικό Σπίτι Πειραιά» το έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές ως Ολυμπιακός και γνωρίζουμε καλά το έργο που επιτελείται εκεί. Είναι μία πολύ σπουδαία πρωτοβουλία που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 60 και συνεχίζεται ως σήμερα. Να πληροφορήσουμε πως αυτή τη στιγμή το ίδρυμα φιλοξενεί 9 παιδιά που είναι μαθητές του γυμνασίου. Χαίρομαι πολύ που παιδιά που γνωρίσαμε μέσω αυτών των κοινωνικών δράσεων του συλλόγου μας, παλαιότερα, έχουν ενηλικιωθεί, έχουν γίνει επιστήμονες και έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες. Πρέπει να βοηθούμε σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται όπως έγινε και την Κυριακή μέσω των αγώνων σκυταλοδρομίας δρόμου που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Πειραιά. Όταν θα αποχωρήσουμε εμείς κάποια στιγμή από τον Ολυμπιακό θα τους δώσουμε τη σκυτάλη να συνεχίσουν το κοινωνικό έργο που έχει ξεκινήσει ο σύλλογός μας από τότε που ιδρύθηκε».

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος. 

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο είναι ηχογραφημένη η σημερινή εκπομπή.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :