Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΜΕ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΣΤΑΝΑ!


Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης (3/11) με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


 Ύστερα από την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωΐ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής του Θρύλου, κ. Πάουλο Μπέντο, ανακοίνωσε την αποστολή γι' αυτό το μακρινό ταξίδι και τον αγώνα που θα γίνει στην «Astana Arena».

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουΐ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα, Βούρος.

Ο Μάριν αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Ενοχλήσεις στην ποδοκνημική δεξιά αισθάνθηκε ο Σιόβας ενώ ο Ντε Λα Μπέγια προφυλάσσεται ώστε να επιστρέψει πανέτοιμος στη δράση. Μαζί με τους τρεις προαναφερθέντες εκτός αποστολής έχουν μείνει και οι: Ντα Κόστα, Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ζντιέλαρ, Μανιάτης και Πασιένσια.  
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :