Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ : ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...


Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η οπαδική βία σύμφωνα με τον Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος μίλησε σε αφρικανική ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή του στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και το μέλλον του.

Πιο συγκεκριμένα... συνέντευξη στην ιστοσελίδα jeuneafrique.com παραχώρησε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος πέρα από την παρουσία του στην Εθνική του Μαρόκου αναφέρθηκε στη ζωή στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γαλλία.

Επιπλέον, ο Ντα Κόστα επεσήμανε ότι το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα, είναι το σημαντικότερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή.

«Δεν έφυγα το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και αυτό συνέβη για αρκετούς λόγους. Ωστόσο δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να επιστρέψω στη Γαλλία. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι διατεθειμένος να φύγω. Αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα είναι επίσης καλή και εγώ έχω και ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Το μόνο πρόβλημα είναι η οπαδική βία. Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο φαινόμενο και μερικές φορές είναι σκληρό να το ζεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαροκινός στόπερ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :