Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΤΙ ΚΑΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Πολύ καλή άποψη έχουν σχηματίσει στον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Φερλάν Μεντί και δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν γίνει κίνηση μέσα στον Γενάρη, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr".

Περίπου 1,5 μήνα πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και οι φήμες όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού έχουν κάνει... έντονα την εμφάνισή τους.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ημέρες, ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσει στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Φερλάν Μεντί.

Πρόκειται για τον Γάλλο αριστερό μπακ της Χάβρης, με τους ερυθρόλευκους να έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη και να αναλύουν τα δεδομένα της περίπτωσής του, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Πρώτα από όλα πρόκειται για έναν νεαρό και πολλά υποσχόμενο παίκτη, ο οποίος είναι 21 στα 22 χρόνια, αρκετά επιθετικογενής και τη φετινή σεζόν μετράει 16 συμμετοχές, έχοντας μάλιστα και δημιουργικό ρόλο με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ, όπως έχουμε αναφέρει.

Κάπως έτσι δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια κίνηση από πλευράς πρωταθλητών τον Γενάρη, αν και η Χάβρη παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή αρνητική στο ενδεχόμενο της παραχώρησης του Γαλλοαφρικανού άσου.

Ο λόγος -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- είναι ότι η ομάδα βρίσκεται στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας και κάνει μεγάλη προσπάθεια να πάρει την άνοδο για την πρώτη κατηγορία, και ο παίκτης θεωρείται πολύτιμο εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια.

Ωστόσο, σημαντικό «όπλο» σε ενδεχόμενη κίνηση από τον Ολυμπιακό θα παίξει το γεγονός πως ο Μεντί ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ που έφερε τον Ρομαό στην Ελλάδα, ενώ κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με άλλους παίκτες στο παρελθόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :