Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ... ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!


Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε τη δυσκολία της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την οποία έχρισε... φαβορί για το back to back.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού αναλύοντας την ΤΣΣΚΑ ανέφερε: «Παίζουμε απέναντι στην ίσως καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ, είναι φαβορί να πάρει και τον φετινό τίτλο και διαθέτει μία σπουδαία ομάδα. Το γεγονός αυτό μας δίνει υψηλότερο κίνητρο ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Αν κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ θα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, την οποία και θέλουμε πάρα πολύ. Γνωρίζουμε τι εστί ΤΣΣΚΑ και υπάρχει απ' όλα τα παιδιά στην ομάδα υψηλό και μεγάλο κίνητρο».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την ταχύτητα που παίζεται πλέον το παιχνίδι... «Είναι αυτονόητο να πηγαίνουν τα παιχνίδια σε υψηλό τέμπο και σε υψηλό σκορ, ύστερα και από την αλλαγή στους κανονισμούς, συν το γεγονός πως το σύγχρονο μπάσκετ έχει πάει στην ταχύτητα. Το ότι τρέχουμε περισσότερο είναι κατεύθυνση μας, είναι κάτι που το ζητάει από εμάς ο κόουτς, είναι κάτι που το θέλουμε και εμείς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :