Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΟΤΙΑ : ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ!


Την άποψη ότι τα επεισόδια που σημειώνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τόσα πολλά, όπως φαίνεται στο εξωτερικό, εξέφρασε ο Αλμπέρτο Μποτία σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας.

Άγνοια για την ημερομηνία επανέναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά τον εμπρησμό που σημειώθηκε στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, δήλωσε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος τόνισε πως τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τόσα πολλά, όπως φαίνεται στο εξωτερικό, αλλά είναι κάποια που είναι πολύ σοβαρά και ελέγχει την κατάσταση η Αστυνομία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser»

«Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Με αυτά τα επεισόδια δεν ξέρουμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Δεν μας έχουν πει πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Δεν έχουμε τόσα επεισόδια, όπως φαίνεται από έξω (στο εξωτερικό). Το πρόβλημα είναι ότι όταν έχουμε ένα ή δύο, είναι σοβαρά. Ποτέ δε φοβήθηκα. Η Αστυνομία συνηθίζει να ελέγχει την κατάσταση. Ναι, έχουν υπάρξει φορές που έχει αναβληθεί κάποιο ματς για επεισόδια στην κερκίδα.

Δεν είχαμε κάποια είδηση για απειλές σε διαιτητές (η ερώτηση αφορά τη μετάθεση της εκκίνησης της σεζόν). Μας αιφνιδίασαν. Θα πρέπει να βρεθεί συμφωνία ανάμεσα στους διαιτητές και την ομοσπονδία».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :