Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...


Η συγκέντρωση του Ολυμπιακού ήταν το... «κλειδί» για την επικράτησή του απέναντι στον Άρη, στο «Nick Galis Hall», σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου.

Οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν σπουδαίο «διπλό» στη Θεσσαλονίκη, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Basket League, παραμένοντας αήττητοι. Ο διεθνής φόργουορντ των πρωταθλητών, μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το ματς, χαρακτήρισε σημαντική τη νίκης τους, αν και οι αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους δεν τους επιτρέπουν να σταθούν περισσότερο σε αυτήν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Αυτή η νίκη ήταν επιτυχία. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ως ομάδα είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και κάναμε κάποια σωστά πράγματα για να πάρουμε μια δύσκολη και σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στον Άρη για την προσπάθεια που έκανε. Προχωράμε παρακάτω».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :