Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Ο Γιάννης Φουντούλης, μετά την 41η διαδοχική νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πόλο, δήλωσε στο "osfp.gr" πως η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και έφτασε στην άνετη νίκη, ενώ έδωσε τα εύσημά του στον κόσμο του Θρύλου:

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του Ολυμπιακού:

Για την αναμέτρηση:

«Η αλήθεια είναι γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι είμαστε το φαβορί. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει βλέψεις για να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος και σίγουρα σαν ντέρμπι μεταξύ «αιωνίων» έχει ιδιαιτερότητες αυτό το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και φτάσαμε άνετα στη νίκη».

Για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού: 

«Τι να πεις για αυτόν τον κόσμο. Πραγματικά είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Και ένας λόγος που ο Ερασιτέχνης έχει τόσο μεγάλες επιτυχίες είναι ο κόσμος της ομάδας. Τον ευχαριστούμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συνεχίσουμε να του δίνουμε χαρές».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :