Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ


Οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα για να προφυλαχθούν ενόψει Παναθηναϊκού, ο ανέτοιμος Ντε λα Μπέγια και οι Μάριν-Σιόβας που... παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις δεν ακολούθησαν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αστάνα.

Χωρίς έξι παίκτες από αυτούς που θεωρούνται... πρώτης γραμμής αναχώρησε σήμερα η αποστολή των ερυθρόλευκων για το Καζακστάν και τον αγώνα της Πέμπτης με την Αστάνα.

Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι Κώστας Φορτούνης, Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Μανουέλ Ντα Κόστα, προκειμένου να πάρουν ανάσες μετά τις συνεχείς συμμετοχές τους και εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι τρεις τους μάλιστα είναι επιπλέον καταπονημένοι από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Επίσης στην Αθήνα έμειναν ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, που κρίθηκε ανέτοιμος παρόλο που προπονείται πλέον κανονικά (ίσως είναι βασικός στο ματς με τον "αιώνιο"), καθώς και οι Δημήτρης Σιόβας και Μάρκο Μάριν, που παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις.

Υπενθυμίζεται πως εκτός λίστας για τα ευρωπαϊκά ματς είναι οι Πάρντο, Πασιένσια, Μανιάτης και Ζντιέλαρ.

Στα ονόματα που θα ταξιδέψουν για το Καζακστάν είναι αυτά των Βούρο, Ανδρούτσου και Τσιμίκα, με την αποστολή να απαρτίζεται από 21 παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι κάποιοι θα κοπούν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :