Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ... «ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ»!


Διαβάστε τι δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Γκούντ Έιντζελς Κόζιτσε, η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, η MVP του αγώνα Λινέτα Κάιζερ, ο προπονητής της Σλοβάκικης ομάδας, Πέτερ Γιάνκοβιτς και η Τέα Όμπλακ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Καπογιάννη: «Αντιδράσαμε και δείξαμε χαρακτήρα»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτό που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο, μπορούμε να πούμε ότι είναι το κλισέ που λέει όλος ο κόσμος. Παρουσιάσαμε τάσεις αυτοχειρίας αλλά αυτό προήλθε από κάπου. Μπήκαμε στο 3ο δεκάλεπτο πιο νωθροί ως ομάδα. Υποχωρήσαμε στην άμυνα μας και δώσαμε πάρα πολλά ανοιχτά τρίποντα. Κάτι που είχαμε περιορίσει πολύ στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να βγαίνουμε πάρα πολύ έξω, να χάνουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να μην μπορούμε να τρέξουμε σαν ομάδα. Γιατί αν ο αντίπαλος σκοράρει δεν μπορείς να βγεις στον αιφνιδιασμό κάτι που κάναμε πάρα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν πραγματοποίησε βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός η κόουτς της ομάδας μας τόνισε: «Σίγουρα είναι ένα βήμα για την πρόκριση. Θεωρώ ότι αν πάμε στη δεύτερη θέση θα την παίξουμε με την Κόζιτσε. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μέσα στην έδρα μας και αν δεν στραβοπατήσουμε κάπου αλλού, ή κάνουμε τις προγραμματισμένες ήττες θα παιχτεί η πρόκριση μέσα στο Κόζιτσε. Θέλαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αλλά η ομάδα μας μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη και όταν έρθει η ώρα να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι θεωρώ ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Στη συνέχεια η προπονήτρια του Θρύλου, πρόσθεσε: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Κόζιτσε αλλά κυρίως τις παίκτριές μου γιατί παρ’ όλο που χάσαμε τη διαφορά που είναι ένα τεράστιο ψυχολογικό ντεζαβαντάζ, αντιδράσαμε παρά την κούραση και ενώ όσες ξεκίνησαν χρησιμοποιήθηκαν αρκετό χρόνο. Δείξαμε χαρακτήρα και ξαναβγήκαμε μπροστά. Αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα μας γιατί θέλουμε να έχει αυτό το μέταλλο. Σίγουρα παίζει ρόλο το άγχος. Όταν έχουμε πάρει μια διαφορά και παίζουμε καλά για κάποιο λόγο δεν τον πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Αυτή την συνέπεια πρέπει να τη δουλέψουμε μέσα στην προπόνηση».

Κάιζερ: «Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Η ΜVP και πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης, Λινέτα Κάιζερ δήλωσε με τη σειρά της: «Αυτό που κοιτάω να κάνω είναι αυτό που μου ζητάει η προπονήτρια μου. Θα δώσω δύναμη, θα δώσω ενέργεια, θα προσπαθήσω να πάρω περισσότερα ριμπάουντ στη συνέχεια. Αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι πρώτα από όλα να πηγαίνει καλά η ομάδα. Είμαι μέλος της ομάδας και θέλω να τη βοηθήσω στη συνέχεια για να πετύχει τους στόχους της. Πράγματι είναι ένας όμιλος… Ευρωλίγκας με πολύ δυνατές ομάδες. Εμείς αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα σε όλα τα παιχνίδια. Να παλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αλλά είναι γεγονός ότι το επίπεδο των αντιπάλων παραπέμπει σε μια άλλη διοργάνωση όπως είναι η Ευρωλίγκα».

Γιάνκοβιτς: «Σπουδαία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Γκούντ Έιντζελς Πέτερ Γιάνκοβιτς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Πάντα ένα εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο. Εμείς κάναμε κάποια λάθη κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο, εκεί που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στα αποδυτήρια μίλησα με τις παίκτριές μου, τους είπα ότι θα πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο. Να βγάλουμε μεγαλύτερη ένταση και να παίξουμε με καλύτερη σκέψη, κάτι που καταφέραμε να κάνουμε. Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι παρά τη μεγάλη διαφορά που βρισκόμασταν πίσω. Θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει και στη νίκη αλλά κάναμε κάποια λάθη τα οποία τελικά μας στοίχισαν».

Απαντώντας σε ερώτηση για το υψηλό επίπεδο του ομίλου ο τεχνικός της Σλοβάκικης ομάδας τόνισε: «Παίζουμε τα τελευταία 10 χρόνια στην Ευρωλίγκα και αυτός ο όμιλος του Eurocup είναι στο ίδιο επίπεδο. Η Γιάκιν Ντόγκου και ο Ολυμπιακός έχουν σπουδαίες ομάδες με πολύ καλά ρόστερ και κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο».

Όμπλακ: «Δεν πρέπει να τα παρατάς»

Η αθλήτρια της Κόζιτσε Τέα Όμπλακ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, αφού δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε από μακρινή απόσταση ενώ κάναμε και κάποια λάθη. Στη συνέχεια μιλήσαμε και αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να κάνουμε διεισδύσεις μέσα στη ρακέτα για να πιέσουμε τον Ολυμπιακό. Μας βγήκανε κάποια σουτ από κει και πέρα, αλλά στο φινάλε το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Στο μπάσκετ και γενικά στον αθλητισμό δεν πρέπει να παρατάς τα παιχνίδια και να έχει τη νοοτροπία ότι κυνηγάς μέχρι το τέλος για να καταφέρεις να πάρεις κάτι καλό και ας μην ήταν θετικό σήμερα το αποτέλεσμα για εμάς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :