Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΖΕΚΝΙΝΙ!


Την ώρα που... φημολογείται πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Ραφίκ Ζεκνινί, άνθρωπος της Οντ δήλωσε πως υπάρχουν ήδη προτάσεις για τον 18χρονο επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 18χρονου ποδοσφαιριστή της Οντ, Ραφίκ Ζεκνινί. Ο εκτελεστικός διευθυντής της νορβηγικής ομάδας αποκάλυψε πως ο νεαρός φορ είναι ήδη... περιζήτητος.

«Έχουμε δεχτεί προτάσεις για τον Ράφικ, αλλά δεν μπορώ να πω από ποια ομάδα. Απλώς θα πω ότι πρόκειται για μια κορυφαία ομάδα της Ευρώπης», τόνισε, ενώ οι Νορβηγοί αναφέρουν πως απαιτούνται 1,1-1,6 εκατ. ευρώ για την αγορά του.

«Το ποσό που θα εισπράξει η Οντ θα είναι ρεκόρ ή τουλάχιστον πολύ μεγάλο. Να μην ανησυχεί κανείς στην ομάδα, θα μπουν καλά χρήματα στα ταμεία», υποσχέθηκε ο ατζέντης του παίκτη, Τζιμ Σολμπάκεν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τόνισε: «Έχω το ελεύθερο να μιλάω με άλλες ομάδες και είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που η Οντ χειρίζεται την υπόθεση της μεταγραφής μου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :