Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ


Κατάκοποι επέστρεψαν οι ερυθρόλευκοι από την Αστάνα... Πρωί-πρωί βγήκαν από την αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» και έφυγαν κατευθείαν για τα σπίτια τους προκειμένου να ξεκουραστούν, καθώς το απόγευμα τους περίμενε ο Μπέντο στο... Ρέντη.

Δεν έγινε φυσικά καμιά εξοντωτική προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν στο Καζακστάν έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και στα... ευχάριστα για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι το γεγονός ότι ο Ντε Λα Μπέγια και ο Μάρκο Μάριν είναι στη διάθεσή του για το ματς με τον Παναθηναϊκό (6/11, 19.30). Έτσι είναι στο χέρι του για το πώς θα τους διαχειριστεί και αν σκοπεύει τελικά να τους πάρει αρχικά στη 18άδα.

Ακόμα δεν έχει γίνει καμιά δοκιμή και ενδεχομένως να μην γίνει ούτε και αύριο (5/11, 18.30) στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με το «τριφύλλι».

Ωστόσο, υπάρχει μία αίσθηση ότι... παίζεται μία θέση. Ο Φιγκέιρας θα είναι στο ένα άκρο της άμυνας. Το αν θα βρεθεί στο δεξί ή στο αριστερό θα εξαρτηθεί από το πρόσωπο που θα επιλέξει ο Μπέντο για να βρεθεί στο απέναντι άκρο. Αν ξεκινήσει ο Ελαμπντελαουί, τότε ο Φιγκέιρας θα πάει αριστερά. Αν ξεκινήσει ο Ρέτσος, τότε ο Πορτογάλος θα παίξει στα δεξιά. Υπάρχει βέβαια και ο Ντε Λα Μπέγια, αλλά αποτελεί... «αγκάθι» ο ένας μήνας αγωνιστικής απραξίας.

Οι υπόλοιπες θέσεις φαίνεται να είναι λίγο – πολύ «κλειδωμένες». Εκτός βέβαια κι αν ο Μπέντο έχει κάτι άλλο στο μυαλό του που θα... ξαφνιάσει τους ποδοσφαιριστές του. Όπως τους ξάφνιασε δηλαδή με τους Καμπιάσο και Μανθάτη στο Καζακστάν.

Πάντως το πιθανότερο σχήμα είναι με Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσο ή Ομάρ στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς και Αντρέ Μαρτίνς στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Σεμπά και Ελιουνούσι στα άκρα και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :