Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΟ... ΚΛΕΙΣΤΟ CLUB ΤΩΝ 200αρηδων ΤΗΣ EUROLEAGUE Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!


Η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι ήταν η 200η για τον Έλληνα παίκτη στην Ευρωλίγκα, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net".

Ο πάουερ φόργουορντ των ερυθρόλευκων πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στις 9 Οκτωβρίου του 2002 και έκτοτε έχει μετρήσει ακόμα 199 συμμετοχές, τις περισσότερες από τις οποίες με τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και κάποιες με αυτή της Μάλαγα.

Με αυτό τον τρόπο ο Πρίντεζης έγινε μόλις ο 24ος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο (200+ συμμετοχές) μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Νίκο Ζήση, Βασίλη Σπανούλη, Θοδωρή Παπαλουκά, Κώστα Τσαρτσαρή, Αντώνη Φώτση και Γιάννη Μπουρούση για λογαριασμό της Ελλάδας.

Επόμενος άμεσος στόχος για τον "Πριντ" είναι ο Τζέι Αρ Χόλντεν (209) ενώ είναι βέβαιο πως αν παραμείνει υγιής θα βρεθεί πολύ ψηλότερα στη συγκεκριμένη λίστα ακόμα και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :