Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΑΣΤΑΝΑ, EXTRA ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ... ΠΑΟ


Την συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Καζακστάν, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αστάνα, ολοκλήρωσε ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε τελευταίος και είπε πως το μόνο που σκέφτεται για την αναμέτρηση με την Αστάνα είναι... η νίκη, όπως και για όλα τα άλλα παιχνίδια που δίνει η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπέντο:

Για τις σκέψεις του για τον αυριανό αγώνα και για το αν πιστεύει ότι θα είναι το ίδιο εύκολος όπως και ο πρώτος: «Η σκέψη μου γι’ αυτό το παιχνίδι είναι να κερδίσουμε. Αυτό σκεφτόμαστε όπως και για όλα τα παιχνίδια. Όσον αφορά στην ευκολία ή δυσκολία δεν έχουμε πει ποτέ ότι μία νίκη έρχεται εύκολα. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε εύκολα τα πράγματα γιατί είχαμε υψηλή απόδοση. Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα γιατί ο αντίπαλος μας έχει την τελευταία του ευκαιρία να μπει στη μάχη για την πρόκριση. Εμείς όμως θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Για το αν γνωρίζει ότι η Αστάνα δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της και ομάδες όπως η Ατλέτικο και η Μπενφίκα δεν κατάφεραν να κερδίσουν σε αυτό το γήπεδο: «Γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του αντιπάλου ξέρουμε ότι δεν έχει ηττηθεί και γνωρίζουμε τις νίκες που έχει σε διεθνές επίπεδο. Τις νίκες απέναντι σε Ατλέτικο και Γαλατασαράι. Αυτός είναι ένας λόγος για να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς για να είμαστε η πρώτη ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο που θα καταφέρει να κερδίσει σε αυτή τη δυνατή έδρα.

Για το ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να εξαντλήσουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του για το αυριανό παιχνίδι όταν ακολουθεί ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα: «Γνωρίζουμε και δεν είχαμε αμφιβολία ότι οι οπαδοί μας θα είναι δίπλα μας την Κυριακή. Πάντα είναι στο πλευρό μας και μας βοηθάνε. Γνωρίζαμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο την Κυριακή. Θα έχουμε αρκετό χρόνο να σκεφτούμε και να μιλήσουμε για το ντέρμπι. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε μόνο με αυτό το παιχνίδι. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει πολύ κοντά σε έναν ακόμα στόχο μας. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με το ντέρμπι της Κυριακής.

Για το πόσο σοβαρά έχει λάβει αυτό το παιχνίδι και το πως βλέπει ένα αποτέλεσμα όπως η ισοπαλία: «Φυσικά και πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση. Είναι η δεύτερη πιο σημαντική της ΟΥΕΦΑ. Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή όμως συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες και ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Για το πως νιώθει μετά από δύο μήνες και που μπορεί να δουλέψει για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα: «Η διαδικασία της βελτίωσης της δουλειάς και της εξέλιξης και της ομάδας είναι συνεχής που δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε. Θέλουμε η ομάδα πάντα να διορθώνει λάθη και να βελτιώνεται. Υπάρχουν πράγματα που δουλεύουμε και θέματα τακτικής. Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ και η ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι σε εκείνο το παιχνίδι με τη Γιανγκ Μπόις, όμως, ποτέ δεν σταματάμε να βελτιωνόμαστε».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :