Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ FIFA Ο... ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ!


Η FIFA αναζητά έμπειρα άτομα για να στελεχώσει μια εκ των κορυφαίων της Επιτροπών και μέσα στις προτάσεις της είναι και ο Θοδωρος Γιαννίκος.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δέχτηκε με ευχάριστη διάθεση την πρόταση και σε συνεννόηση με το ΔΣ της εταιρείας αναμένεται να την κάνει αποδεκτή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Θόδωρος Γιαννίκος,είναι  δικηγόρος Αθηνών και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το 2007, μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Ομάδων (Ε.C.A.) και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Θεσμικών Σχέσεων, παράλληλα δ μέλος της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων (Club Competition Committee) της UEFA, μέλος της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Dispute Resolution Chamber) καθώς και Δικαστής (Single Judge) της Επιτροπής Ποδοσφαιριστών για μεταγραφές ανηλίκων της FIFA, Δικαστής (Arbitrator) του Court of Arbitration for Sports (CAS), σύμβουλος της Ασιατικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (Asian Football Federation) για την ανάπτυξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και έχει αναλάβει διάφορες πρωτοβουλίες για θέματα ποδοσφαίρου διεθνώς.

Από το 2002 έχει διατελέσει μέλος σε διάφορες επιτροπές της UEFA και ήταν ένας από τους πρωτεργάτες στη ίδρυση, και μέλος του Δ.Σ., της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Λιγκών (E.P.F.L.) 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :