Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΣΤΗ Formula1


Το μέλλον της Βραζιλίας στη Formula1 εξακολουθεί να βρίσκεται στον... αέρα, καθώς έχουν αποχωρήσει σημαντικοί χορηγοί.

Η αποχώρηση του Φελίπε Μάσα είναι το μικρότερο... κακό για τη Βραζιλία στη Formula1, καθώς η χώρα του καφέ έχει να αντιμετωπίσει μεγαλύτερα προβλήματα. Αν και το συμβόλαιο με τη διοίκηση του σπορ λήγει το 2020, το Γκραν Πρι είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί, ακόμα και το 2017, παρά το γεγονός ότι φέτος είχαμε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες εκεί.

Αυτό διότι έχουν αποχωρήσει σημαντικοί χορηγοί, ώστε οι διοργανωτές να πρέπει να καταβάλουν 10 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη χρονιά αντί για 4. Κάτι που τους φέρνει σε δύσκολη θέση, ώστε να είναι πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε το GP να μένει εκτός τη νέα σεζόν. «Αν δεν μπορέσουμε να επαναφέρουμε χορηγούς, η διοίκηση της Formula1 θα πρέπει να καλύψει αυτή τη διαφορά.

Γι' αυτό ο Μπέρνι Έκλεστοουν ανησυχεί», δήλωσε, ο υποστηρικτής του αγώνα, Τάμας Ρόχονβι, στο Associated Press. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Βραζιλία φιλοξενεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού κάθε χρόνο από το 1972 και πως αυτό γίνεται στην πίστα του Ιντερλάγκος από το 1990.


ΠΗΓΗ : gazzetta.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :