Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ : ΠΕΡΝΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗ... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! (PHOTO)


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «mountakhab.net» παραχώρησε ο Μανουέλ Ντα Κόστα, αναφέροντας μεταξύ άλλον πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαροκινός στόπερ του Ολυμπιακού:

Για το ότι δεν αγωνίστηκε με την Αστάνα:

«Σε σχέση με τον αγώνα του Europa League, είχα ένα τράβηγμα στο αριστερό μου πόδι και έτσι ο προπονητής μου με ξεκούρασε ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα γινόταν την Κυριακή».

Για την παρουσία του στην Ελλάδα:

«Πήγε πάρα πολύ καλά. Τόσο με τον προπονητή όσο και με τους συμπαίκτες μου. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν καλά και οι οπαδοί ήθελαν να με δουν να παίζω. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και περνάω πάρα πολύ καλά με την οικογένειά μου».

Για την Εθνική ομάδα του Μαρόκο:

«Πριν από τον Ζακί, κανείς προπονητής του Μαρόκου δεν είχε επαφές μαζί μου. Πέραν αυτού, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν αρνήθηκα να παίξω για το Μαρόκο, εν αντιθέσει με ό,τι έγραφαν μερικές εφημερίδες. Αυτά ήταν μόνο ψέματα. Ήταν ψεύτικες συνεντεύξεις που γράφτηκαν από ένα συγκεκριμένο μέσο που δεν τις πήρε ποτέ, αλλά ας το αφήσουμε αυτό στο παρελθόν».

Για το αν το 3-5-2 ή το 4-2-3-1 του ταιριάζει περισσότερο:

 «Και τα δύο. Έχουμε μια ποιοτική ομάδα που μπορεί να παίζει με κάθε σύστημα, εφόσον ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων που προηγούνται εντός αγώνα, ο Ερβ Ρενάρ μας δίνει τα κλειδιά για ένα πετυχημένο παιχνίδι».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :