Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ (PHOTOS)


Διαβάστε τι δήλωσαν κατά την αναχώρηση για το Καζακστάν οι Νικόλα Λεάλι και Μπρούνο Βιάνα.

Στο Καζακστάν και την πόλη της Αστάνα βρίσκεται πλέον η αποστολή του Ολυμπιακού όπου την Πέμπτη (3/11) θα φιλοξενηθεί από την ομώνυμη τοπική ομάδα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League. Ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο και κοπιαστικό ταξίδι η ομάδα μας έφτασε στον προορισμό της και συγκεντρώνεται αποκλειστικά στον μεθαυριανό ευρωπαϊκό αγώνα.

Κατά την αναχώρηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας οι Νικόλα Λεάλι και Μπρούνο Βιάνα εξέφρασαν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την αναμέτρηση τονίζοντας πως στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται τίποτα άλλο στο μυαλό τους.

Νικόλα Λεάλι: «Είναι ένα σημαντικό ματς και πρέπει να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η ομάδα δεν πρέπει να χάσει ταχύτητα. Παίζουμε εκτός έδρας. Είναι ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Θα είναι δύσκολες γενικότερα οι συνθήκες του αγώνα. Περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Σίγουρα το ντέρμπι με τον ΠΑΟ είναι πολύ σημαντικό, όμως, σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Αστάνα που προηγείται σε σχέση με το ντέρμπι. Είναι εξίσου σημαντικό για μας το ματς με την Αστάνα και είμαστε συγκεντρωμένοι σ' αυτό».


Μπρούνο Βιάνα: «Σίγουρα θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο ματς που κερδίσαμε 4-1. Παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας. Εμείς όμως είμαστε προετοιμασμένοι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι διαφορετικό από 'κείνο το ματς. Δεν παίζει ρόλο το μεγάλο ταξίδι. Πάμε δύο μέρες πριν από την διεξαγωγή του αγώνα. Θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε λοιπόν. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστεί η ισορροπία του παιχνιδιού απο την κούραση του ταξιδιού. Είναι σημαντικό για μας το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, όμως επίσης είναι πολύ σημαντικό το ματς με την Αστάνα και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σ' αυτό. Δεν θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι το γήπεδο θα γίνει σε συνθετικό χλοοτάπητα. Το ίδιο ίσχυε και στο ματς με την Γιανγκ Μπόις στην Ελβετία. Προσπαθήσαμε και κερδίσαμε εκεί. Εμείς ψάχνουμε τη νίκη σε όλες τις συνθήκες».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :