Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ STREET RELAYS!


Μαζική συμμετοχή και φέτος από τα τμήματα του Ολυμπιακού στον αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή στη Μαρίνα Ζέας.


Όπως αναφέρει το «osfp.gr», στον Πειραιά ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος των αγώνων δρόμου «Βίκος Street Relays», οι οποίοι έχουν  πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τα έσοδα να διατίθενται στο «Παιδικό Σπίτι Πειραιά».

 Ο σύλλογος μας θα μετέχει μαζικά και φέτος στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή (6/11), στη Μαρίνα Ζέας και θα ξεκινήσει στις 11:00. Aθλητές από την Κολύμβηση, τις Πολεμικές Τέχνες, τον Στίβο και τα Ναυταθλητικά και παιδιά των Ακαδημιών, θα δώσουν το παρών και θα λάβουν μέρος στους αγώνες οι οποίοι διεξάγονται για τρίτη διαδοχική χρονιά με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά  και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας  σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ.

Παράλληλα την Κυριακή στο χώρο τέλεσης των αγώνων, θα μοιραστεί έντυπο ενημερωτικό υλικό για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :