Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ... ΦΥΓΑΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ! (VIDEO & PHOTOS)


Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποχώρησαν γύρω στις 23.15 από το «Γ. Καραϊσκάκης» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η συγκέντρωση των οπαδών του «τριφυλλιού» στο Κορωπί... άλλαξε τα πλάνα.

Το «πράσινο» πούλμαν βγήκε από την Αττική Οδό και κινήθηκε προς την Κατεχάκη, για να στρίψει προς την κατεύθυνση του θεάτρου Μπάντμιντον.

Λίγο πριν τα γραφεία της ΕΠΟ, το πούλμαν σταμάτησε και υπό τη συνοδεία πολύ ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οι παίκτες επιβιβάστηκαν σε ταξί, τα οποία είχαν κληθεί και ακολουθούσαν το πούλμαν!

Περιπολικά, κλούβες, ταξί και το πούλμαν είχαν σχηματίσει ένα ολόκληρο... κομβόι, προκαλώντας τα γεμάτα έκπληξη βλέμματα των οδηγών που έτυχε να το συναντήσουν!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες του gazzetta.gr με την φυγάδευση των παικτών του Παναθηναϊκού με ταξί, μετά την αποβίβασή τους από το πούλμαν!






Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :