Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΝ... ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! *VIDEOS*


Τις τελευταίες ημέρες είχε ακουστεί ότι το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, παρακολουθεί δύο ταλαντούχους παίκτες από τη Νορβηγία.

Ο ένας εκ των δύο λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του ο «Γαύρος», ονομάζεται Ράφικ Ζεκνινί, ανήκει στην Οντ και παρακολουθείται από τους ερυθρόλευκους.

Αγωνίζεται ως επιθετικός, είναι 19 ετών και στο πρωτάθλημα που μόλις ολοκληρώθηκε στη χώρα του, είχε 22 συμμετοχές (τις 20 ως βασικός), με 5 γκολ και 4 ασίστ. Ακόμη είχε 3 εμφανίσεις στο Europa League, με μία ασίστ και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Νορβηγίας.

Συνολικά μέτρησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 5 γκολ.

Πέρυσι είχε 17 συμμετοχές συνολικά (11 στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο και 5 στο Europa League) έχοντας χριστεί και 3 φορές σκόρερ.

Αυτές τις δύο σεζόν που έχει αγωνιστεί με την Οντ, έχει καταγράψει 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 8 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συμμετοχές και με όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του.

Δείτε τον εν δράσει...





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :