Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΥΕΪΦΕΡ

Μία μέρα πριν το παιχνίδι της Πέμπτης (12/11) με την Εφές Πίλσεν θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Βον Ουέιφερ. Ο αμερικανός γκαρντ πήρε την απόφαση να παρατείνει την παραμονή του στην Αμερική επικαλούμενος καθαρά προσωπικούς λόγους.

Ο 24χρονος γκαρντ τόνισε πως θέλει να συμπαρασταθεί στον πατέρα του για τον χαμό του παππού του και γι' αυτόν τον λόγο θα γυρίσει στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης.

Aπό την ΚΑΕ σίγουρα υπάρχει κατανόηση για το προσωπικό δράμα που έζησε η οικογένεια του Βον Ουέιφερ άλλωστε η ομάδα του Ολυμπιακού για τον λόγο αυτό του έδωσε άδεια για να ταξιδέψει στην χώρα του και να βρεθεί κοντά στους δικούς του, χάνοντας το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα για την Α1.

Οι "ερυθρόλευκοι" όμως τον περίμεναν νωρίτερα για το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης για την Ευρωλίγκα με την Εφές Πίλσεν στο ΣΕΦ (21:00, ΣΚΑΪ). Το γεγονός πως ο πρώην άσος των Ρόκετς παρέτεινε την παραμονή του στις Η.Π.Α, δημιουργεί σκέψεις στον Παναγιώτη Γιαννάκη καθώς ο Αμερικανός γκαρντ θα έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Παράλληλα υπάρχει το πρόβλημα με τον Τζος Τσίλντρες που αντιμετωπίζει την γρίπη των χοίρων, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης ναι μεν πιθανότατα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :