Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ....

Το σημερινό αστυνομικό δελτίο ειδήσεων είχε την εξής ενδιαφέρουσα ανακοίνωση: «Αποφασίστηκε η γνωστοποίηση της οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 475.000 ευρώ, εκ των οποίων έχει παραδώσει μεταχρονολογημένες επιταγές ποσού 215.000, αφαιρούμενες, λοιπόν, εξακολουθεί να οφείλει 260.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής αφορά εισπράξεις από πωλήσεις εισιτηρίων, το οποίο έχει εισπραχθεί από την ΚΑΕ και δεν έχει αποδοθεί στο ΟΑΚΑ» !!!!!!!!

Ρε πεντάστεροι Γιαννακόπουλοι αγόρια μου τί συνέβη; Πέσανε έξω τα καράβια σας; Τί έγινε Θανασοπαύλε Γιαννακόπουλε, δεν κάνει ο κόσμος τα εμβόλια της νέας γρίπης και έχετε καβουράκια στην τσεπούλα σας; Μήπως γι' αυτό κοροιδεύει ο Γιασικεβίτσιους και δεν παίζει; Και λήγουν και τόσα συμβόλαια το καλοκαίρι, έτσι δεν είναι; Ρε παιδιά, πείτε του Θανάση να πάει στο Βερολίνο να μαζέψει τα ευρώ που πέταγε στους διαιτητές μπας και μαζέψετε για να καλύψετε την επιταγή!

Λέτε γι' αυτό να του έπεφτε το παντελόνι του Θανάση όταν έκανε τη γνωστή του μπούκα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ; Δεν θα είχε λεφτά να πάρει ζώνη ο καημενούλης...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :