Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ : ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ


Για το Γιάννη Φετφατζίδη μίλησε ο Γρηγόρης Γεωργάτος στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" (07/11) :

<< Ο Φετφατζίδης είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Δε το λέω τώρα επειδή έπαιξε στα τελευταία δύο παιχνίδια και τον είσε ο πολύς κόσμος, εδώ και τρία χρόνια έχω σχηματίσει αυτή την εικόνα.

Τον έχω δει σε αρκετά παιχνίδια των νέων και η επαφή του με τη μπάλα είναι εξαιρετική. Στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τη Σταντάρ ήταν πολύ απλός στο παιχνίδι του και δεν έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Είναι λογικό να έχει άγχος και να μην έχουν λυθεί τα πόδια του. Όταν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες θα κάνει παπάδες. Στις ομάδες που παίζει με παιδιά της ηλικίας του τους περνάει τρεις-τρεις.

Προσωπικά δε μου λέει τίποτα που είναι μικροκαμωμένος. Έτσι ήταν και ο Μαραντόνα,έτσι είναι και ο Μέσι. Δε συγκρίνω τον μικρό με αυτούς τους δύο, προς Θεού.

Θέλω απλώς να πω ότι ο κάθε παίκτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.

Επειδή όμως, το χάρισμα που έχει με τη μπάλα ο Φετφατζίδης είναι σπάνιο, πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό, αρκεί να εξακολουθήσουν να του δίνουν ευκαιρίες >> .
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :