Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ

Σε συμφωνία οδεύουν Ολυμπιακός και Λομανά Λούα Λούα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μικρή η διαφορά που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες στο οικονομικό φαίνεται να γεφυρώνεται και ο παίκτης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει μέσα στα επόμενα 24ωρα στον Θρύλο. Από ‘κει πέρα ο Κογκολέζος, ο οποίος έκανε προπονήσεις μόνος του στου Ρέντη για να βελτιώσει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, θα αναχωρήσει σήμερα με προορισμό την Αγγλία, όπου θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η επιστροφή του στην χώρα μας και τις προπονήσεις αναμένεται την Κυριακή, καθώς έχει προγραμματίσει να πάει στου Ρέντη και να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα.

Από ‘κει και πέρα, στον Ολυμπιακό κινήθηκαν γρήγορα και για το θέμα , αναφορικά με την κλήση του Βασίλη Σκούρτη στην Εθνική Αλβανίας. Αν ο «μπόμπερ» της ομάδας Νέων χριζόταν διεθνής, θα υπήρχε ενδεχομένως πρόβλημα με το ελληνικό του διαβατήριο. Έτσι αρνήθηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Αλβανίας και πλέον, εκτός των άλλων, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας μόλις τακτοποιήσει τα χαρτιά του για την υπηκοότητα…
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :