Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...!!!

Το gazzetta.gr, ζήτησε βάσει των φωτογραφιών του Αλεξάνδρου Τζόρβα, την γνωμάτευση του ειδικού ιατροδικαστή και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ορφέα Περίδη, ο οποίος επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του διεθνή πορτιέρο.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΝΕ...

Ποιος είναι ο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΩΔΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ... ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ιατροδικαστής Ορφεας Περίδης!!!!!!
Απο το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 31/5/1997 έχουμε το παρακάτω κείμενο τα συμπεράσματα δικά σας...

" Για κακούργημα δικάζεται ιατροδικαστής
ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας).-
Μια κατάθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Εύβοιας το καλοκαίρι του 1995, θα επανέλθει στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά, στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, μετά την απόφαση - πριν λίγες ημέρες - του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, να παραπέμψει σε δίκη με την κατηγορία της εκβίασης, τον ιατροδικαστή Ορφέα Περίδη που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ιατροδικαστής ζητούσε εκβιαστικά χρήματα από ιδιοκτήτες γραφείων τελετών, προκειμένου να διενεργεί νεκροτομές σε πτώματα και να εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου, απαραίτητα για την άδεια ταφής.
Να σημειωθεί ότι όταν ο Ο. Περίδης υπηρετούσε ως ειδικός ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω από τον εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη και τον διοικητή της Ασφάλειας Χαλκίδας, να παίρνει δέκα προσημειωμένα δεκαχίλιαρα από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών για να διενεργήσει νεκροψία σε πτώμα θανόντα από την Ερέτρια. Τότε, του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, που όμως μετά την απολογία του δεν προφυλακίστηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 4 εκατομμυρίων δραχμών και περιοριστικούς όρους, συνεχίζοντας... την καριέρα του στην Τρίπολη.
Ο ιατροδικαστής Ο. Περίδης επέμενε στην αθωότητά του και γι' αυτό είχε ζητήσει, με αίτησή του, να εμφανιστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να καταθέσει, αίτηση που όμως απορρίφθηκε. "
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :