Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ MOUSSA DEMBELE ;


Ο Moussa Dembele είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και εξετάζεται σοβαρά από τον Ζίκο.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδος ξεχώρισαν τον Βέλγο μεσοεπιθετικό της Άλκμααρ από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Champions League, αλλά και από εκείνες κόντρα στην Άρσεναλ και τη Σταντάρ Λιέγης και όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «ΦΩΣ» (02/12) εντυπωσιάστηκαν από τις εμφανίσεις του.

Mία άλλη πληροφορία, που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί, αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη προσεγγίσει τους ιθύνοντες του Ολλανδικού συλλόγου για να μάθουν τις απαιτήσεις τους και αν φυσικά είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον 22χρονο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Ronald Koeman για ακόμη ενάμιση χρόνο.

Ο Ολυμπιακός βασίζεται στο γεγονός ότι η Άλκμααρ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, μετά και το θέμα που προέκυψε με τον χορηγό της,την τράπεζα DSB, με τους ανθρώπους της διοίκησης να αναζητούν εναγωνίως αγοραστή ή τουλάχιστον νέο σπόνσορα.

Iσως και να χρειαστεί να παραχωρήσει κάποιους από τους παίκτες της, που μπορεί η πώλησή τους να βάλει σημαντικά ποσά στα ταμεία...

O ποδοσφαιριστής έχει Βέλγικη υπηκοότητα,αφού η μητέρα του είναι από το Βέλγιο, ενώ ο πατέρας του από το Μάλι. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί με την Άλκμααρ σε 102 αναμετρήσεις και έχει πετύχει 22 γκολ, από το 2006 μέχρι σήμερα.
.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ TOY MOUSSA DEMBELE:
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :