Χυδαιότητα από τον Κατσαμπή
Ο σκληροτράχυλος (sic) αμυντικός του "γηραιού" δεν έμεινε σε ό,τι "αποφάσισε" η διαιτητική τριπλέτα εντός αγωνιστικού χώρου (δηλαδή την ισοπαλία), αλλά έδωσε και συνέχεια. Αντί να πάει να "ευχαριστήσει" τους αρμόδιους για το τελικό σκορ και το έγκλημα με το ακυρωθέν τέρμα του Μήτρογλου, εκείνος αποφάσισε να προβάλει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του προς τους αγανακτισμένους φίλους των Πειραιωτών.

Ναι, κατά την διάρκεια του ματς ένας παίκτης μπορεί να κάνει κάποια περιπαικτική κίνηση για να πικάρει τους αντιπάλους οπαδούς και αυτό συναντάται σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης. Το να πηγαίνει όμως και να χειρονομεί προς τον κόσμο και μάλιστα έπειτα από μια αδικία, είναι το λιγότερο ανεπίτρεπτο και θα πρέπει να επιβληθούν και περαιτέρω κυρώσεις για την συμπεριφορά του.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν που ήταν αφηνιασμένος με ό,τι συντελέστηκε στο γήπεδο, είδε και αυτό και βγήκε από τα ρούχα του. Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε ο Κατσαμπής να επιδείξει κάποια αυτοσυγκράτηση, κυρίως προς σεβασμό προς τους συναδέλφους του, αλλά τι ψάχνουμε τώρα...

Τέλοσπαντων, έχει ο καιρός γυρίσματα και καλό θα είναι να μην περιμένει αγκαλίες και φιλιά από 'δω και πέρα με τέτοιες αντιδράσεις. "Ό,τι σπείρεις, θερίζεις", λέει ο λαός και κάτι παραπάνω γνωρίζει. Σοφός είναι άλλωστε..