Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΝΤΑΡΜΠΙΣΑΪΡ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ


Την εκρηκτικότητα των παικτών του προσπαθεί να βελτιώσει ο Μπάντοβιτς και σε αυτόν τον τομέα δουλεύει καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Αρχικά σήμερα τους έδειξε, όπως είχε τονίσει από χθες, το βίντεο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στάθηκε κυρίως στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Για το πρώτο μέρος είχε να πει μόνο παρατηρήσεις: "Ήμασταν πολύ κακοί στην αρχή του ματς.

Δεν πιέζαμε, δεν μαρκάραμε, ερχόμασταν δεύτεροι πάνω στη μπάλα". Για την επανάληψη ο Μπάντοβιτς είχε καλά λόγια για την προσπάθεια των παικτών του: "Στο δεύτερο 15λεπτο με την είσοδο των δύο (εννοούσε Ντάτολο και Λούα Λούα) βελτιωθήκαμε αισθητά. Πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες, είχαμε έναν προσανατολισμό". Μετά το βίντεο το βάρος έπεσε στην τακτική. Έβαλε τους ίδιους έντεκα που έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσουν τους άλλους έντεκα οι οποίοι είχαν την παράταξη του δικεφάλου.

Με λίγα λόγια από την θεωρία του βίντεο, στην πράξη του αγωνιστικού χώρου. Σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ο Μπάντοβιτς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, υπάρχει όμως η πρόθεση να ξεκουράσει τους Ντιόγκο και Μπράβο. Είναι φανερό ότι και οι δύο δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και κυρίως ο Βραζιλιάνος φορ. Λογικά αριστερά στην άμυνα θα παίξει ο Λεονάρντο, ενώ βασικός θα αγωνισθεί ο Ντάρμπισαϊρ...

(Πηγή : rednews.gr)
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :