Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΟΒΙΤΣ

Ο Μίρσα Τελέτοβιτς έδωσε συνέντευξη στο sport24.gr και αφού αναφέρθηκε στην ενδιαφέρουσα μονομαχία που θα έχει στη θέση “4″ με τον Λίνας Κλέιζα, στη συνέχεια “ψήφισε” Ολυμπιακό έναντι του Παναθηναϊκού για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ, λέγοντας ότι οι πράσινοι δεν βρίσκονται φέτος σε καλή κατάσταση. Συγκεκριμένα είπε για το ποιες ομάδες θα είναι στο Παρίσι: “Οπωσδήποτε η Μπαρτσελόνα και από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ και εμείς. Να σου πω την αλήθεια, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δε βρίσκεται φέτος σε πολύ καλή κατάσταση. Στην Ευρωλίγκα έχασε δυο φορές από τη Ρεάλ και αυτό λέει πολλά. Δεν έχει καταφέρει να πιάσει την απόδοση των προηγούμενων χρόνων, έχει συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών και του λείπουν ακόμα πολλά στοιχεία για να του δώσω τον τίτλο του φαβορί. Λογικά η μεταγραφή του Χέισλιπ θα τον βοηθήσει αρκετά“.

Μα λίγη ντροπή φίλε Μίρσα! Πώς μιλάε έτσι για τον ...πεντάστερο, το μίασμα του ελληνικού μπάσκετ; Την μεγαλύτερη απάτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ με κάλπικα ευρωπαϊκά ή με κατακτήσεις τίτλων μόνο επί ελληνικού εδάφους; Θα σε πουν και εσένα βαλτό από τους Αγγελόπουλους τα τσακάλια....
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :