Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

HΘΕΛΕ ΤΟΝ ΒΟΛΚΑΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΖΙΚΟ


Για το γεγονός ότι ήθελε να φέρει στον Ολυμπιακό τον Βολκάν Ντεμιρέλ, την εποχή που ήταν ακόμα προπονητή στους «ερυθρόλευκους», μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μίλησε στο «Radiocado» για το θέμα, σχολιάζοντας ότι όπως και σε άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή, η Φενερμπαχτσέ ήταν εκείνη που δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή (σ.σ εννοεί, λογικά, τον Ντέιβιντ):

«
Ήθελα τον Βολκάν στον Ολυμπιακό, όμως η Φενέρ ήταν αυτή που σταμάτησε τη μεταγραφή, όπως έγινε και σε μία άλλη περίπτωση». Η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση του Βολκάν είναι εξαιρετική, από τη στιγμή μάλιστα που ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση του Αντώνη Νικοπολίδη.
Ο διεθνής Τούρκος τερματοφύλακας έχει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, ενώ και ο τουρκικός Τύπος το προηγούμενο διάστημα είχε κάνει σχετική αναφορά στο θέμα. Ο οψιόν αγοράς του, όμως, είναι πολύ υψηλή και ο ίδιος ίσως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα.

(Πηγή : sportdog.gr)
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :