Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ & ΝΙΝΙΑΔΗ;


Έντονη είναι η φημολογία περί άμεσης αντικατάστασης του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και του Ανδρέα Νινιάδη. Η διοίκηση ψάχνει ένα ηλεκτροσόκ -αν μπορεί να λογιστεί τέτοιο η απόλυση των Μπάντοβις-Νινιάδη- προκειμένου να ορθοποδήσει η ομάδα.

Τα σενάρια λοιπόν μιλάνε ακόμη και για υπηρεσιακό προπονητή στον αγώνα της Τετάρτης με την Μπορντό στη Γαλλία...Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έχει πολλές πιθανότητες το συγκεκριμένο σενάριο, αλλά δεν μπορεί ν'αποκλειστεί κιόλας.

Το όνομα που βγήκε ξανά στην επιφάνεια, είναι αυτό του Αλέκου Αλεξανδρή που επιστρέφει τροπαιούχος από το Ντουμπάϊ με την ομάδα των νέων. Ο Αλεξανδρής θεωρείται μια καλή λύση γιατί ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, είναι άνθρωπος που πονάει την ομάδα και έχει δείξει καλά δείγματα με τη δουλειά που κάνει στους μικρούς.

Την ίδια ώρα από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαίωσαν αλλά ούτε και διέψευσαν το ταξίδι του Χρυσικόπουλου στη Γαλλία με σκοπό τη συνάντηση με την πλευρά Βαλβέρδε.

Όπως και να έχει, όμως, το θέμα του Ισπανού τεχνικού φαίνεται να προχωράει ολοταχώς μετά την εντολή του Σωκράτη Κόκκαλη και αφήστε τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ να λέει τα δικά του.

Το αν θα τα βρουν τελικά,είναι άλλη υπόθεση...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :