Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Γ.ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ:"...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΚ"


O παλαίμαχος άσσος των ερυθρολεύκων Γιώτης Τσαλουχίδης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Βαγγέλη Δουκάκου στο Sport TV, όπου ανέφερε ότι ευθύνη έχουν και οι παίχτες.

Αναλυτικά η δήλωση του:


"Το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στο παιχνίδι με τα Γιάννενα μας προβλημάτισε όλους. Στο τέλος θα μπορούσε να είχε χάσει ο Ολυμπιακός. Τώρα πλέον ότι καλύτερο μπορεί να βγει από την χρονιά θα πρέπει να το επιδιώξει ο Ολυμπιακός. Εχουν ακουστεί πολλά πράγματα για την προετοιμασία και τους τραυματισμούς, όμως οι ποδοσφαιριστές δεν ξεκινούν τώρα την ποδοσφαιρική τους καριέρα. Δεν είναι άπειροι. Εχουμε δει μία ομάδα στην οποία η άμυνά της συνέχεια εκτίθεται.

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα μπακ. Δεν γίνεται το 2010 να βλέπω τον Ολυμπιακό να βγαίνει στην επίθεση και να μένουν παίκτες πίσω. Δεν είναι μόνο θέμα προπονητή. Η αντικατάσταση είναι το μόνο εύκολο πράγμα που μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι να ανεβάσουν την απόδοσή τους οι παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν μπορεί η ομάδα να παρουσιάζει τέτοια εικόνα, ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη που είναι η πιο δυνατή έδρα. Πρέπει να ξυπνήσουν. Να βρουν το σθένος και την δύναμη. Τώρα που θα μπει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ που θα βρει τα ψυχικά αποθέματα";
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :