Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Δηλώσεις έκανε ο Κώστας Παπανικολάου για τον πρώτο χρόνο της παρουσίας του στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού :

Για το αν αισθάνεται πίεση : «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα την οποία ο κόσμος έχει συνηθίσει στους τίτλους. Υπάρχει θέληση από τον κόσμο για Κύπελλα. Όταν βλέπει ο κόσμος ότι έχουν πέσει λεφτά φυσικό είναι αν υπάρχουν απαιτήσεις. Ο κόσμος το χάρηκε και το ήθελε πολύ. Έχουμε άλλες δυο διοργανώσεις που τρέχουν και θέλουμε να τις κατακτήσουμε».

Για το πρωτάθλημα και το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού :«Δείξαμε ότι φέτος έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο. Φυσικά και μπορεί ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τον τίτλο. Όλοι βλέπουν ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Μετράει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά μιλάμε για μεγάλες ομάδες και παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιες έδρες. Αν παίξουμε όπως μπορούμε έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε κάθε παιχνίδι».

Για την Πρόκομ : «Είναι μια επικίνδυνη ομάδα και δυνατή. Αν την υποτιμήσεις και παίξεις χαλαρά δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα. Αν τους χτυπήσεις στις αδυναμίες τους θα είναι πιο εύκολο το παιχνίδι για μας. Για να έχει φτάσει στις 8 η Πρόκομ σημαίνει ότι πρόκειται για μια υπολογίσιμη ομάδα. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα σε αυτή τη φάση».

Για τον τελικό της Ευρωλίγκας και τη Μπαρτσελόνα που θέλει για αντίπαλο ο κόσμος του Ολυμπιακού : «Ο φίλαθλος αυτό θέλει και αυτό λέει. Εμείς οι παίκτες πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για την παρουσία στον Ολυμπιακό : «Έφυγα από τον Άρη, μια ιστορική ομάδα και πήγα σε μια ομάδα με μεγαλύτερες απαιτήσεις, τον Ολυμπιακό. Η ομάδα θέλει να δει από εμένα κάποια πράγματα για να με εμπιστευτεί».

Για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τυ συνέχεια της Ευρωλίγκας : «Τον πιο φανατικό Ολυμπιακό να ρωτήσετε δεν το περίμενε. Είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός και το έχει αποδείξει με τις πέντε κατακτήσεις του τροπαίου. Ήταν μια έκπληξη και μια κακή αγωνιστική στιγμή για τον Παναθηναϊκό».

Για τον αν θα διάλεγε κάποιο τίτλο : «Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον. Είναι εξίσου σημαντικοί».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :