Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ;;;


Τι να πεις και τι να γράψεις...απλά δεν αξίζει ν'ασχοληθείς με αυτή την κατάντια. Δυστυχώς, ΤΙΠΟΤΑ δε θ'αλλάξει όσο οι γλύφτες συνεχίζουν το έργο τους. Τελικά, ίσως είναι καλύτερα που έγινε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο ο αποχαιρετισμός στην υπόθεση τίτλος με μία από τις χειρότερες -μαζί με τον Πανθρακικό- εκτός έδρας ομάδες.

Ποιός ξέρει, μπορεί ο εκκωφαντικός αυτός τρόπος να ξυπνήσει τους διοικούντες στην Πλατεία Αλεξάνδρας που νόμισαν ότι με ψίχουλα θα φτιάξουν ομάδα, μπορεί ν'αποτρέψει τους γλύφτες να συνεχίσουν να γλύφουν, μπορεί ν'αποτρέψει τον κόσμο του Ολυμπιακού ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, αν δεν δει ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ που πρέπει.


Το 2-2 με τον Πας Γιάννινα έδειξε που οδηγεί η αλαζονεία. Αν δεν έχετε πάρει ακόμα το μήνυμα συνεχίστε έτσι. Μόνο σε κακό θα σας βγει το παιχνίδι που κάνετε με την αρρώστεια μας.

Αυτοί οι παίκτες απλά είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Τα προηγούμενα χρόνια ούτε να κουβαλάνε πετσέτες στους παίκτες του Ολυμπιακού δε θα έπρεπε. Όχι να φοράνε την τιμημένη φανέλα που έχουν καταφέρει να ξεφτιλίσουν με τον κάθε τυχαίο αντίπαλο. Όταν πετάς 21 βαθμούς ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

Τρίτους μας κατάντησες Κόκκαλη, και αν υπήρχαν λίγες αγωνιστικές ακόμη, θα είχε και πιο κάτω. Άφησε τους άμπαλους να πανηγυρίζουν, επειδή δεν έχεις το χρόνο ν'ασχοληθείς (ή δε θέλεις) με την ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ, άφησε τον κάθε ανύπαρκτο να κάνει το ΝΑΟ ΜΑΣ κέντρο διερχομένων...

Προσπάθησε τώρα να χρυσώσεις το χάπι με τον Βαλβέρδε, μόνο να ξέρεις ότι δεν έχεις να κάνεις πλέον με ηλίθιους...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :