Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Θ.ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ:"Η ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ"

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο blog του αναφέρθηκε στο All Star Game το οποίο έγινε το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο Κρήτης , και στη Πρόκομ που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη προημιτελική φάση των 8 της Euroleague. Αναλυτικά τι έγραψε ο Θοδωρής :

"Γεια χαρά σε όλους,

μετά από μία υπέροχη βραδιά στο All Star Game στην Κρήτη, όπου διασκεδάσαμε παίζοντας μπάσκετ και ταυτόχρονα ψυχαγωγήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει σε αυτό το υπέροχο γήπεδο, επιστρέφουμε στην πραγματικότητα. Κι αυτή προστάζει να ξαναβάλουμε μέσα τα κεφάλια και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Μας περιμένει ένα ματς στα Τρίκαλα και στη συνέχεια μπαίνουμε στο χορό της σειράς των προημιτελικών με την Πρόκομ.
Εχουμε δείξει το τελευταίο διάστημα το καλό μας πρόσωπο, με μοναδική κακή παρένθεση τον αγώνα και την ήττα από την Κίμκι στην Μόσχα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά και οργανωμένα και φυσικά να φεύγουμε από το γήπεδο νικητές.
Τελευταίο μας εμπόδιο στο δρόμο μας προς το φάιναλ φορ στο Παρίσι είναι η Πρόκομ. Η εμπειρία μου από τις συμμετοχές και κατ’ επέκταση τις πορείες στα τελευταία επτά φάιναλ φορ, λέει πως η προημιτελική φάση είναι η πιο υπουλη. Ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει κανένα απολύτως άγχος. Γιατί η Πρόκομ δεν αισθάνεται πίεση πολύ απλά, επειδή για τα δεδομένα της η πρόκριση στους προημιτελικούς αποτελεί τεράστια επιτυχία. Κι αφού δεν νιώθουν οι παίκτες της πίεση είναι βέβαιο ότι δεν φοβούνται, όπερ σημαίνει πως δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να τρέξουν πάνω κάτω, να σουτάρουν συνεχώς και γενικώς να προσπαθήσουν να μας δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα.
Οπότε είναι απαραίτητη η προσοχή, ειδικά στο πρώτο ματς στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”. Εχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.
Κάθε άλλο παρά έχουμε πάρει την πρόκριση για το φάιναλ φορ. Αυτή θα την κερδίσουμε παίζοντας στο γήπεδο με αντίπαλο την Πρόκομ. Το Παρίσι θα πρέπει να το σκεφτούμε μόνο όταν συμπληρώσουμε τρεις νίκες απέναντι στους Πολωνούς. Μέχρι τότε η σοβαρότητα, η αυτοσυγκέντρωση και η σκληρή δουλειά είναι πράγματα αναγκαία κι επιβεβλημένα.

Εις το επανιδείν

Θοδωρής
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :