Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


Δηλώσεις έκαναν μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων :

M.Μπάντοβιτς : «
Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και φυσικά, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ήμασταν άτυχοι για ακόμα ένα παιχνίδι, έπειτα από αυτό κόντρα στον Ηρακλή. Είδατε πως μπήκαν τα γκολ. Χάσαμε την ηρεμία μας. Αντιμετωπίσαμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στην κόντρα, αλλά είναι λογικό από τη στιγμή που πιέζαμε ψηλά. Σε κάποια σημεία του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν νευρικοί.

Συνολικά και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, βγάζαμε παίκτες από τα πλάγια και από πίσω, με ωραίους συνδυασμούς. Στο ημίχρονο, είπα στα παιδιά να ηρεμήσουν. Μας λείπει η υπομονή στο παιχνίδι. Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο 20λεπτο είχαμε ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Τα έδωσαν όλα. Τώρα, βέβαια, είναι πιο δύσκολο για το πρωτάθλημα. Πρέπει να βρούμε την δύναμή μας. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι μας. Πρέπει να ανεβάσουμε τη ψυχολογία μας. Πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά
».

Για τον Όσκαρ : «Τελευταία είχε πρόβλημα στο γόνατο. Έχει χάσει προπονήσεις. Σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο».

Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο : «Δούλεψε καλά τις τελευταίες μέρες, όποτε μπορούμε του δίνουμε ευκαιρίες».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα, είπε: «Τίποτα. Είδα ακριβώς αυτό που περίμενα».

Από την μεριά του, ο Νίκος Αναστόπουλος που να σημειωθεί ότι δεν πανηγύρισε τον χρυσό βαθμό για την ομάδα του, επειδή η ψυχή του ανήκει στον Ολυμπιακό, είπε :
"Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη χρειάζεται πολύ τρέξιμο, πολύ μυαλό, πολύ τακτική. Μπράβο στα παιδιά. Υπήρξε ένα πρόστιμο στο ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν ισχύει. Θα εισηγηθώ στον πρόεδρο να υπάρξει ένα πριμ για το σημερινό αποτέλεσμα. Λίγες ομάδες έρχονται εδώ και παίρνουν αποτέλεσμα.

Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Είχε τρελό ρυθμό το παιχνίδι. Ανα πάσα στιγμή θα μπορούσαμε να φάμε γκολ ή να βάλλουμε. Ηταν από τα καλύτερα ματς του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να καβαλήσουμε κανένα καλάμι με αυτή την ισοπαλία".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :