Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΑΥΡΙΟ 20:00 ME ΛΑΜΙΑ


Μία νίκη χωρίζει τον Ολυμπιακό από την πρόκριση στους τελικούς της Α1 βόλλεϋ ανδρών και η ομάδα μας θα την πάρει αύριο στις 20:00 στο "Μελίνα Μερκούρη" που θα υποδεχθεί την ομάδα της Λαμίας. Η ομάδα μας προηγείται με 2-0 νίκες και αύριο έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά και να πάει ξεκούραστα στον μεγάλο τελικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης,μίλησε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο Γιάννης Καλμαζίδης που τόνισε: "Ο 2ος ημιτελικός πρέπει να αποτελέσει για εμάς ένα καλό μάθημα. Έδειξε ότι πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Η Λαμία δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα και αυτό την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη καθώς είναι και πολύ καλή ομάδα. Θέλω να είμαστε σοβαροί και αποφασισμένοι ώστε τη Δευτέρα να τελειώνουμε την υπόθεση πρόκριση"

- Ο Παύλος Κουζούνης συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί και την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

- Τα εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία θα διατίθενται πριν την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο του κλειστού.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :