Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ-ΓΚΑΛΕΤΙ-ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Oι Μέλμπεργκ, Γκαλέτι και Νικοπολίδης βρέθηκαν στην εκδήλωση της Carlsberg, επίσημου χορηγού του Ολυμπιακού στο cafe restaurant Πισίνα στη Μαρίνα Ζέας και δήλωσαν :

O.Μέλμπεργκ: "Είναι ωραίο να σε τιμούν. Στα παιχνίδια κάνεις λάθη μερικές φορές, δεν παίζεις καλά αλλά στο τέλος δικαιώνεσαι για τους κόπους σου. Πάντα προσπαθούμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε όλους τους αγώνες”, είπε αρχικά ο Σουηδός και συμπλήρωσε σχετικά με τα πλέι οφ: “Είναι 6 ματς δύσκολα θα κάνουμε το παν για να βγούμε πρώτοι".

Λ.Γκαλέτι : "Δεν θα σταματήσω να ευχαριστώ ποτέ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι ένα μέρος της ζωής μου που αγαπώ πολύ", είπε και συμπλήρωσε ο "Λούτσο" σχετικά με τους χορηγούς και τα πλέι οφ: "Μας βοηθούν πολύ οι χορηγοί και ιδιαίτερα η μπύρα Carlsberg.

Μακάρι να συνεχίσει να προσφέρει. Στα πλέι οφ μπορεί να μην είμαι "παρών", ωστόσο θα είναι η ομάδα. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα καθώς θα αγωνιστούν μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.Ο Θρύλος θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πετύχει τους στόχους του".

Α. Νικοπολίδης: "Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη και την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δίπλα μου σε όλες τις στιγμές είτε είναι καλές είτε άσχημες. Τα πλέι οφ είναι μία δοκιμασία που πρέπει να περάσουμε και μάλιστα με επιτυχία".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :