Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ...


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρωταθλητής" ο προβληματισμός είναι έντονος στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την εικόνα της ομάδας. Υπάρχει οργή για τους παίκτες που δείχνουν ότι δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας.

Ευθύνη ρίχνουν και στον προπονητή για τις επιλογές του ,αλλά και για Αυτό που τονιζόταν χθες είναι ότι υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, αλλά και οργή για παίκτες της ομάδας οι οποίοι φαίνεται ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της «ερυθρόλευκης» φανέλας, ενώ μερίδιο ευθύνης καταλογίζεται και στον προπονητή για το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας που δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Όπως ακούστηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση, κατά τη διάρκεια του αγώνα έλαβε χώρα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Μαρέσκα και τον Λούα Λούα, όταν ο τελευταίος έκανε μια ατομική ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα..


«Έχουμε παγώσει τα πάντα εδώ και τόσες μέρες για τα πλέι οφ. Μέχρι και ανακοίνωση βγάλαμε για να διαψεύσουμε όλα τα σενάρια για μεταγραφές και προπονητή! Όλα αυτά για να στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή. Αν δεν καταλαβαίνουν ή δεν μπορούν, θα υποστούν και τις συνέπειες.

Ο πρόεδρος πήγε στου Ρέντη και τους είπε ότι αν δεν βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ οι συνέπειες θα είναι μεγάλες για όλους. Δεν περιμένει κανείς να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη μεταμόρφωση αλλά όχι να δείχνουμε και τόσο τραγική εικόνα».

ΚΑΛΑ, ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΓΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρωταθλητής» θεωρείται βέβαιο ότι ο πρόεδρος θα πάρει σκούπα και φαράσι το καλοκαίρι και θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ Η ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΑΣΙ...

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Φως",υπάρχουν σενάρια για αλλαγή άμεση του Μπάντοβιτς,προκειμένου ν'αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.

Ακούστηκαν σενάρια για Αλεξανδρή και Αναστόπουλο ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο, αλλά η ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει.

Αντιθέτως, από τη διοίκηση έβγαινε ότι η ομάδα πρέπει να μαζέψει τα συντρίμμια της και να συνεχίσει ενωμένη τη «μάχη» για την πρωτιά στα πλέι οφ.

ΕΝΩΜΕΝΗ; ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ...ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ;;;


Πάντως, ακόμα και οι δηλώσεις Μπάντοβιτς προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια στη διοίκηση,όταν αυτός προσπάθησε να μαζέψει τα πράγματα σχετικά με την εικόνα της ομάδας, λες και ο κόσμος είναι τυφλός.

Άλλες ατάκες που ακούστηκαν χθες στο λιμάνι ήταν ότι με τη βοήθεια του κόσμου (ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟ , ΑΚΟΥΣ ; ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ) θα επιτευχθεί ο στόχος αφού είμαστε ακόμα...πρώτοι και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ ; ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ; TΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΑΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ... ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΟΧΙ Η ΚΟΝΟΜΑ !
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :