Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Αύριο στις 13:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για τον εξ' αναβολής αγώνα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ21 της Σούπερ Λίγκας τον Παναθηναϊκό στη λεωφόρο.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον φυσικά δεν υπάρχει αφού η ομάδα μας είναι ήδη πρωταθλήτρια, αλλά το πάθος είναι εμφανές στα πρόσωπα των νέων του Θρύλου που για λόγους γοήτρου θέλουν να πετύχουν ακόμα μία νίκη επί του αιώνιου αντίπαλου, και να μιμηθούν την ομάδα αντρών με 2/2 νίκες για το πρωτάθλημα 2009/2010.


Ο Αλέξης Αλεξανδρής είδε με ικανοποίηση την Τρίτη τους Νίκο Παπαδήμα και Σπύρο Αποστόλου να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και να είναι στη διάθεσή του για το ντέρμπι .

Αναλυτικά η 19άδα των πρωταθλητών : Παναγόπουλος, Μπάμποβιτς, Λεάντρο, Βάντερσον, Πάνουελ, Αποστόλου, Αριανούτσος, Βαλεριάνος, Διαμαντάκος, Κουλός, Κουρτάνοβιτς, Νικλητσιώτης, Λυκογιάννης, Παπαδήμας, Πετρόπουλος, Πολυχρονάκης, Σούλης, Σιώπης, Φετφατζίδης.

Εκτός αποστολής τέθηκαν οι διεθνείς με την Εθνική Νέων, Γιάννης Ποτουρίδης, Κώστας Κοτσαρίδης και Παναγιώτης Σταμογιάννος όπως και ο Γιάννης Αποστολόπουλος που είναι τραυματίας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :