Τρίτη 27 Απριλίου 2010

EΠΙΜΕΝΕΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ...


Ίσως η επιμονή στην Ισπανική -κυρίως- αγορά σε ότι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστε΄ς που θα ενισχύσουν την ομάδα μας τη νέα χρονιά έχουν να κάνουν με τον Ερνέστο Βαλβέρδε...

Τη στιγμή που το δικό του θέμα είναι στάσιμο (;) ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην Ισπανική αγορά. Εκτός από τους Αλμπέλδα, Γέστε, Ντούσερ, Απόνιο, Μπόρχα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει τον τρόπο για να κάνει μία μεταγραφή πυο θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με κύκλους μάνατζερ ο «στόχος» καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι «ερυθρόλευκοι» και λένε χαρακτηριστικά : «Αυτός ο παίκτης θα κάνει τη διαφορά. Αρκεί να μπορέσουμε να βρούμε τη φόρμουλα και να γνωρίζουμε πως εφόσον θελήσει ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει η μεταγραφή».

Oι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει, για το αν υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσει, μέσα στο επόμενο 48ωρο και ότι το ποσό για τη συγκεκριμένη κίνηση δε θα ξεπερνάει το 1 εκ ευρώ! (;;;).

Προφανώς μιλάμε για ελεύθερο ποδοσφαιριστή λοιπόν... Περισσότερα δεν έχουν κυκλοφορήσει από καμία εμπλεκόμενη πλευρά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :