Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ


Μετά την επιστροφή της ομάδας από το Παρίσι, οι "ερυθρόλευκοι" συγκεντρώθηκαν στο ΣΕΦ και συζήτησαν για την επόμενη μέρα στην ομάδα μας. Το τεχνικό επιτελείο (Γιαννάκης,Τόμιτς και Μανουσέλης) συζήταν για δύο περίπου ώρες με τους πάικτες και προσπάθησαν ν'αναζητήσουν τις αιτίες για την κακή παρουσία της ομάδας στο φάιναλ φορ του Παρισιού, από τη στιγμή που όλοι δήλωναν ότι ζουν γι'αυτό (πράγμα που δεν είδαμε στο παρκέ του "Μπερσί").

Η ομάδα πλέον δεν είναι δυνατόν να σταθεί πάνω από το χαμένο τρόπαιο και να...κλαίει. Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να τα δώσουν όλα προκειμένου να κατακτηθεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αυτό ήταν το νόημα της συζήτησης και απομένει να δούμε αν μπορούν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να το κάνουν πραγματικότητα, ή αν ακόμα μία χρονιά θα είναι αποτυχημένη...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :