Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ


Στην κοινή συνέντευξη τύπου των τεσσάρων ομάδων προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που συμμετέχουν στην τελική φάση των πλέι οφ της Α1 του μπάσκετ έγιναν οι εξής δηλώσεις :

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ : "Από την αρχή της χρονιάς είχαμε στόχο το κύπελλο, το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα Ελλάδος. Συνεχίζουμε το πλάνο μας και θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Παίζοντας καλό μπάσκετ πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε κυρίως να προσπαθήσουν τα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Το μπάσκετ είναι ένα πολύ συναρπαστικό άθλημα".

ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ :"Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο από την αρχή της χρονιάς. Κατακτήσαμε τον πρώτο στόχο που ήταν το κύπελλο, κάναμε ένα βήμα παραπάνω στο δεύτερο την Ευρωλίγκα και κυνηγάμε το πρωτάθλημα, το οποίο θέλει για πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός. Έχουμε δείξει φέτος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει μικρό αβαντάζ λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας. Εμείς πρέπει να έχουμε πάθος και να δείξουμε ότι θέλουμε το πρωτάθλημα. Χωρίς αυτό δεν έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε. Πρέπει επίσης να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι φέτος είναι πρώτη χρονιά που ο Παναθηναϊκός φθάνει τον Ιούνιο να διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο".

ZEΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ : "Παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλοι. Οι τελικοί απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ό,τι καλύτερο για τους φιλάθλους. Από την αρχή της χρονιάς αυτούς τους αγώνες περιμένουν να δουν. Θέλουμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα και παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να βοηθήσουν εμάς στο γήπεδο, αλλά να σεβαστούν τον αντίπαλο", ενώ σε ερώτηση που το έγινε σχετικά με το άγχος που ίσως έχουν οι παίκτες του, για τον πρώτο τίτλο της σεζόν είπε:

"Αν θυμάμαι καλά, είμαστε 11 φορές πρωταθλητές τα τελευταία 12 χρόνια. Άλλοι θα έπρεπε να έχουν άγχος. Παίξαμε εξαιρετικά τη σεζόν στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ. Είναι ένας ακόμη τελικός για μας κι έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιους".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, λέγοντας: "Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου υπάρχει μόνο ένα πράγμα και αυτό είναι οι τελικοί με τον Ολυμπιακό. Δεν με νοιάζει και δεν σκέφτομαι τι θα γίνει μετά".

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ : «Η ομάδα έχει προκριθεί σε έναν τελικό. Δεν έχει σημασία αν είναι κουρασμένη ή όχι. Είμαστε στην τελική ευθεία και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που βάζεις στο παιχνίδι σου, κοιτάς τον αντίπαλο στο σκάουτινγκ και πας να παίξεις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :