Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Η ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ Σ.ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο είχε πριν μερικές μέρες ο Σωκράτης Κόκκαλης, προκειμένου να διερευνήσει τις (μελλοντικές) προθέσεις της οικογένειας για συμμετοχή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Είναι γνωστό στους πάντες ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης επιθυμεί να γίνει στο ποδόσφαιρο ότι και στο μπάσκετ και στο προσεχές διάστημα να αφήσει τον Ολυμπιακό στα σίγουρα χέρια των Αγγελόπουλων.

Tα οικονομικά δεδομένα που υπήρχαν στην ΠΑΕ ένα χρόνο πριν έχουν βελτιωθεί αισθητά και ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει κατά νου να παρουσιάσει αναλυτικά πως θα είναι η κατάσταση στους επόμενους μήνες στον πατέρα Αγγελόπουλο τις προσεχείς μέρες που όπως όλα δείχνουν οι δύο άνδρες θα τα πουν από κοντά.

Στο μυαλό του είναι αρχικά να προτείνει την άμεση συμμετοχή των αδελφών έστω με ένα συμβολικό ποσοστό, και μόλις γίνουν πράξεις οι οικονομικές...βελτιώσεις το θέμα να ξανασυζητηθεί...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :