Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΜΥΛΟΣ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...


Mπορεί ο τρόπος που έβγαλε στη δημοσιότητα ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ενδιαφέρον του για τον Ολυμπιακό να μην άρεσε στον Σωκράτη Κόκκαλη και είναι δεδομένο πως οι προϋποθέσεις για να φτάσουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές δεν είναι οι καλύτερες.

Ο Μαρινάκης ξέρει καλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Κόκκαλης να παραχωρήσει τις μετοχές του χωρίς αντάλλαγμα.

Τα δεοδμένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Κόκκαλης θέλει να πουλήσει,μετά και από τις πιέσεις του οικογενειακού του περιβάλλοντος, ο Μαρινάκης θέλει να μην κληρονομήσει τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης και αφήνει να βγει προς τα έξω ότι τα χρήματα που θα βάλει δεν θα τα δώσει στον Κόκκαλη,αλλά στην ΠΑΕ.

Μετά την τρίτη αποτίμηση της ΠΑΕ , ο Σωκράτης Κόκκαλης ίσως να ζητήσει λιγότερα από το ποσό που θα προκύψει,αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δώσει τον Ολυμπιακό χωρίς χρήματα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά στις δύσκολες εποχές που ζούμε αφήνει να κυκλοφορήσει ότι επιθυμεί την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 50 εκ ευρώ, την οποία θα καλύψει ο ίδιος και με αυτόν τον τρόπο θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο και τη διοίκηση της ΠΑΕ,αφού πρώτα όμως ο Κόκκαλης καλύψει τα χρέη της ΠΑΕ.

Με μία πρώτη ματιά, οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί μία τέτοια συνεργασία είναι απειροελάχιστες, αλλά καλό είναι να περιμένουμε το ραντεβού των δύο πλευρών, που πολλά μπορούν ν'αλλάξουν.

Στο λιμάνι πάντως δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο μίας ενδιάμεσης λύσης, δηλαδή να μπει ο Μαρινάκης στην ΠΑΕ με ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά με τον Κόκκαλη να μην αποχωρεί από την ΠΑΕ...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :