Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΠΣΑΚ:"ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ"


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ) εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεγάλη νίκη και πρόκριση στο τελικό της Euroleague του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την πρόκριση της στον τελικό του final 4 της Ευρωλίγκας. Μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό η ελληνική ομάδα πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης και πλέον είναι ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της κορυφής.
Όλη η οικογένεια του μπάσκετ βρίσκεται στο πλευρό του Ολυμπιακού στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να κρατήσει τη σημαία της Ελλάδας στο υψηλότερο σημείο στον αυριανό (9/5) τελικό. Το μυαλό και η ψυχή μας είναι δίπλα στους συμπαίκτες μας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :