Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΘΕΛΕΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ Η ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ


Ένας απ' τους παίκτες που στον Ολυμπιακό θέλουν να πουλήσουν με την πρώτη ευκαιρία, είναι ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο, ο οποίος δεν έχει προσφέρει στην ομάδα, πιάνει θέση ξένου και στο λιμάνι θέλουν να τον παραχωρήσουν αν και γνωρίζουν ότι τα χρήματα που είχαν ξοδέψει (3,5 εκ ευρώ) για να τον αγοράσουν απ' την Πορτουγκέζα δε θα τα βρουν ούτε στον...ύπνο τους!

Σύμφωνα με Βραζιλιάνικα ΜΜΕ η Παλμέιρας (ομάδα του Νιέγκο Σόουζα) είναι μία ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει για να καλύψει το κενό που έχει στη θέση του αριστερού μπακ, αφού ο Καρλίνιος, υπέγραψε στη Φλουμινένσε και επόμενος στόχος είναι ο Λεονάρντο, τον οποίο η Παλμέιρας ήθελε και το 2007, αλλά τότε ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον κάνει δικό του.

Η Παλμέιρας θα ζητήσει τον παίκτη με δανεισμό απ' τον Αύγουστο, αλλά είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να διαπραγματευτεί την πώλησή του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :