Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Λ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ:"ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΟΠΩΣΗ"


Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μίλησε στο "sportdog", και υπογράμμισε ότι είναι φυσιολογική η κόπωση που αισθάνεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μετά από τόσα χρόνια προσφοράς στην ομάδα. Επίσης αναφέρθηκε στο «πάγωμα» των εξελίξεων ότι εμπεριέχει ρίσκο και προκαλεί ανησυχία στον κόσμο, και θεωρεί δεδομένο πως δεν θα αφήσει τον Ολυμπιακό στην τύχη του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:


-- Κύριε Θεοδωρακάκη, θα ήθελα το σχόλιό σας για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά και το χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ.

Στη συνεδρίαση της διοίκησης τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και το μέλλον της. Είδαμε ότι πλέον έχει επικρατήσει άλλη λογική στα ζητήματα της ΠΑΕ από τον πρόεδρο και το μόνο που εμείς μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε την έκτακτη γενική συνέλευση στις 14 Ιουνίου. Να δούμε τι μπορεί να προκύψει από αυτήν και ποιες θα είναι οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν.


-- Πάντως, ο κόσμος δείχνει να ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας, ενώ και ο Τύπος στην πλειοψηφία του εμφανίζεται τουλάχιστον επιφυλακτικός.


Είναι λογικό να υπάρχει τέτοιου είδους αντιμετώπιση για όσα συνέβησαν χθες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και οι εφημερίδες περίμεναν ότι οι εξελίξεις θα ήταν άμεσες. Ωστόσο, ο πρόεδρος είδε αλλιώς τα πράγματα και θεώρησε πως πρέπει να εκλεγεί νέο ΔΣ, το οποίο θα ασχοληθεί με όλα τα θέματα της ομάδας, όπως του προπονητή, των παικτών, των μεταγραφών κλπ. και θα πάρει τις όποιες αποφάσεις.


-- Πώς κρίνετε εσείς αυτήν την απόφαση; Δεν θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στον προγραμματισμό;


Ο πρόεδρος έκρινε ότι αυτό πρέπει να συμβεί. Για το λόγο αυτό ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα βρεθούν άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και να σταθούν κοντά στην ομάδα.


-- Πιστεύετε ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον;


Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί. Είναι σίγουρο ότι θα γίνουν κάποιες επαφές με υποψήφιους επενδυτές αλλά κανένας δεν γνωρίζει αν θα έχουν αποτέλεσμα.


-- Είναι υπαρκτό, όμως, το ενδεχόμενο να μην προκύψει κάτι καλό. Δεν είναι μεγάλο το ρίσκο του Κόκκαλη αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος;


Σίγουρα ισχύει και αυτό και υπάρχει κάποια ανησυχία. Από την άλλη, όμως, είμαι βέβαιος πως ο πρόεδρος κάτι θα έχει υπόψη του και δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα μόνη της στην τύχη της. Δεν το έχει κάνει ποτέ, άλλωστε.


-- Ο κ. Κόκκαλης δηλώνει κουρασμένος μετά από τόσα χρόνια προσφοράς στον Ολυμπιακό. Συμμερίζεστε τα συναισθήματά του;


Μα βέβαια. Είναι λογικό να έχει επέλθει κόπωση και έτσι εξηγείται και η απόφασή του, που επίσης είναι λογική. Τόσα χρόνια είναι μόνος του και βάζει λεφτά στον Ολυμπιακό, τον οποίο έχει φέρει στην κορυφή. Μπορεί ο κάθε φίλος του Ολυμπιακού να θέλει και να περιμένει διάφορα πράγματα από τον Κόκκαλη ή τον κάθε πρόεδρο αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι ένας άνθρωπος –και μάλιστα χωρίς συμπαράσταση- είναι σε θέση να τα προσφέρει συνεχώς.

-- Τέλος, είστε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας;


Πάντα είμαι αισιόδοξος. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και έχει ανθρώπους που ενδιαφέρονται και θέλουν να τον βλέπουν ψηλά. Σίγουρα, κάποια στιγμή θα ενδιαφερθούν για την ομάδα και θα τη βοηθήσουν και ελπίζω αυτό να συμβεί πολύ σύντομα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :