Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΤΡΙΤΗ ΕΠΑΦΗ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΥΧΕΡΗ!


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα τρέξει άμεσα το θέμα πρόσληψης νέου τεχνικού στον Ολυμπιακό και γι'αυτό αναμένεται στα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα ή αύριο.

Ο Χρυσικόπουλος μόλις πάρει το ΟΚ από τον πρόεδρο τότε θα δρομολογήσει την τρίτη και καθοριστική επαφή με τον Ισπανό τεχνικό, η οποία από ότι φαίνεται θα γίνει σε Ισπανικό έδαφος.

Από τη μεριά του Ολυμπιακού εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του Βαλβέρδε και τονίζουν ότι «αυτή τη φορά θα μας πει το ναι. Δεν πρόκειται να υπάρξουν τα προβλήματα των δύο προηγούμενων επαφών».

Από τη μεριά Βαλβέρδε, υπάρχει μια διαφορετική στάση σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, και αυτό το είδαμε και από τις δηλώσεις του μάνατζερ του, ο οποίος έχει ρίξει "γέφυρα" τις τελευταίες μέρες, δείγμα και αυτό ότι πλέον ο Βαλβέρδε είναι έτοιμος να απαντήσει καταφατικά σε πρόταση του Ολυμπιακού.Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 46χρονος τεχνικός θα δεχόταν να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με 800.000 ευρώ το χρόνο. Ίδωμεν...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :